Bengkel Oh My Marketing oleh Shakirah Abdul Karim

Bengkel Oh My Marketing (OMM) oleh Shakirah Abdul Karim ini adalah anjuran Dewan Perniagaan Malaysia Putrajaya (DPMM Putrajaya).

Iklan Program Oh My Marketing!

OH MY MARKETING!
Bengkel Strategi Integrated Digital Marketing & Copywriting (Hands-On)

Sebuah bengkel anjuran bersama DPMM Putrajaya dan Pakar Google Malaysia, SHAKIRAH ABDUL KARIM (Founder & CEO – Minda Trafik Online Marketing Academy).

Apa Yang Anda Bakal Dapat:

Bengkel Oh My Marketing oleh Shakirah Abdul Karim 1 Pengenalan kepada 360 Degree Pemasaran Digital
Bengkel Oh My Marketing oleh Shakirah Abdul Karim 1 Kuasai 6 spektrum pemasaran digital – website dan blog berkesan, analitik, SEO, pemasaran melalui emel, pemasaran melalui social media dan pengiklanan berbayar. Lengkap dengan senarai semak yang berkesan,
template dan senarai sumber yang berimpak tinggi.
Bengkel Oh My Marketing oleh Shakirah Abdul Karim 1 Kuasai strategi perniagaan/ pemasaran atas talian yang hebat dan mengkaji kes-kes studi yang berkaitan
Bengkel Oh My Marketing oleh Shakirah Abdul Karim 1 Pastikan strategi syarikat kita setanding mengikut
piawai & trend industri terkini.

Siapa Yang Perlu Hadir:
Usahawan / CEO / Business Owner / Decision Maker /
Marketing & Sales Manager

Bila Dan Di Mana:
Tarikh : 27 & 28 Ogos 2018 (Isnin & Selasa)
Lokasi : Taman Ekuestrian Putrajaya, Putrajaya
Masa : 9.00 pagi – 7.00 malam
Hotline : 013-3414142(Budin)

Berapa Yuran:
BUKAN AHLI : RM 400
AHLI DPMM (PUTRAJAYA) : RM 200

JOM REGISTER SKARANG! klik ke :

http://bit.do/DMsecondsession_register

p/s: TERHAD kepada 35 Usahawan Sahaja

oh my marketing shakirah abdul karim

Siapa Shakirah Abdul Karim?

Shakirah Abdul Karim

Dikenali sebagai “Pakar Google Malaysia”, Shakirah Karim merupakan “Digital Strategist”, Pengasas Minda Trafik & Individu pertama di Malaysia menerima pentauliahan dari OMCP (Online Marketing Certified Professional), United Stated.

Beliau juga merupakan Bekas perunding Pemasaran Digital dari Astro. Terlibat dalam latihan & perundingan buat usahwan, syarikat korporat, agensi kerajaan dan mahasiswa.

Antara Syarikat yang mendapatkan khidmat perundingan & latihan beliau adalah Zawara, Bank Rakyat, Maybank, Kementerian Kewangan Malaysia (MOF), ESQ Indonesia, Felda Agricultural Services (FAS), Institut Keusahwan Negara (INSKEN), Malaysia Global Innovation & Creativity Centre (MaGIC), Universiti Teknologi Malaysia (UTM), Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM), dan banyak lagi usahwan, badan korporat, universiti & syarikat SME.

Dengan lebih 12 tahun pengalaman perundingan di beberapa syarikat terkemuka di Malaysia & Indonesia, beliau dikenali disebabkan pendekatan program latihan versi hands-on, praktikal, “simplified” serta khidmat perundingan pemasaran buat bisnes & usahawan yang unik.

Kepakaran beliau dalam pemasaran online (Internet Marketing) melaui Website, Blog, Google, SEO, Facebook, Media Sosial, Pemasaran Email dan banyak lagi.

Prestasi perniagaan online usahawan di bawah didikan beliau berjaya mendapat peningkatan antara 50% hingga 400% dalam tempoh minima 1 bulan sahaja!.

Beliau kerap dijemput sebagai panel pakar di media, antaranya di program RTM1 Apa Kata Wanita, Astro Awani, Utusan Malaysia, Kosmo Newspaper, Raido Ikim.fm dan lain-lain.

Shakirah Karim juga ditauliahkan sebagai Master Certified Online Marketer dari Market Motive, dan Google Analaytics Individuals Qualification (GAIQ) dari Google, United States dan merupakan ahli Institute of Marketing Malaysia (IMM).

Media Sosial Shakirah Karim

website: www.mindatrafik.com
facebook: www.facebook.com/mindatrafik, www.facebook.com.com/shakirahkarim.

Matlamat Yaqin Mart Sdn Bhd

Pasukan pemasaran kami telah menyertai bengkel Oh My Marketing ini bagi mengukuhkan penjenamaan Az-Zain di media sosial.

Selain itu juga kami mahu meluasakan penjualan secara online melalui sistem e-commerce bagi memudahkan para pelanggan seluruh Malaysia mendapatkan produk halal. Maklumat berkenaan sistem e-commerce kami boleh di lihat di sini: https://azzainmart.com/index.php/beli-online-di-mybazar/

Dengan tunjuk ajar dari individu yang berpengalaman luas seperti Puan Shakirah Abdul Karim, kami dapati amat rugi jika tidak menyertai bengkel ini.

Pengisian OMM yang cukup padat dan hands-on membuatkan kami lebih mudah memahami dan mempraktikan apa yang dipelajari sepanjang kelas ini.

Terima kasih diucapkan kepada DPMM Putrajaya atas penganjuran bengkel yang sangat bermanfaat ini.

Kami ucapkan selamat maju jaya kepada DPMM Putrajaya dan Puan Shakirah Karim!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

×
×

Cart

Dapatkan Kupon

RM5 OFF

Subcribe e-mail kami dan dapatkan kod diskaun serta-merta!