fbpx

Halal Mart - Senarai Lokasi Di Malaysia

Berikut merupakan senarai Halal Mart @ Kedai Produk Muslim di Seluruh Malaysia.

Sekiranya anda ingin menyumbang kepada maklumat ini boleh hantarkan di ruangan komen atau hubungi kami di 013-7195173.

Senarai ini disusun mengikut Negeri dan Daerah.

Senarai Halal Mart Di Selangor

Rizqmart Bandar Baru Bangi

5, Jalan TTS 3/3, Taman Tasik Semenyih, 43500 Semenyih, Selangor
Tel: 0126228552 / 03 89267159

AzZainMart Bandar Putera 2, Klang

No. 9, Jalan Kebun Nenas 4A/KS 8, Jalan Kebun Nenas, Bandar Putera 2, 41200 Klang, Selangor.

Achik Food Lovers Shop

A-G 150, BLOK A, Jalan Kasuarina 1, Bandar Botanik, 41200 Klang, Selangor
+60 11-1682 2992
 

Gee Hushim Frozen Halal Food

5, Jalan Sri Sarawak 17, Taman Sri Andalas, 41200 Klang, Selangor
 

Azzain Klang Sentral

MILLIONAIRE EMPIRE NETWORK
NO 7G JALAN KLANG SENTRAL
10/KU5 KLANG SENTRAL
41050, KLANG SELANGOR
HP: 0173658880

 

Halal Grocer

60, Jln Sanggul 1, Bandar Puteri, 41200 Klang, Selangor
azzainbdrputeriklg.blogspot.com
+60 13-350 0169
 

Tok Lebai Mini Mart

Tok Lebai Mini Mart
Alamat: 2G, Jalan Raja Mokhtar 4, 42200 Kapar, Selangor.
No telefon : 012-2248986

KS Cahaya Barakah

Jalan Rantau Panjang, Kampung Rantau Panjang, 42100 Klang, Selangor
www.facebook.com
+60 19-662 8582

AzZainMart Alam Budiman, U10 Shah Alam

No. 15-G, Jalan Pulau Lumut P U10/P, Taman Alam Budiman, Seksyen U10, 40170 Shah Alam, Selangor.
Tel: 03-77341244

AzZainMart Seksyen 27, Shah Alam

No. 11-G, Jalan Kelumpang 27/41A, Taman Bunga Negara, Seksyen 27, 40400 Shah Alam, Selangor.
Tel: 03-51031373

AzZainMart Shah Alam

No. 9, Jalan Tukul P15/P, Seksyen 15, 40200 Shah Alam, Selangor.
Tel: 03-55230323

AzZainMart USJ Subang Jaya

45, Jalan USJ 8/28, USJ 8, Jalan Kewajipan, 47610 Subang Jaya, Selangor.
Tel: 03-80810173

Jozin Mini Market

10, Jalan Tukas 18/34, Seksyen 18, 40200 Shah Alam, Selangor
Tel: +60 3-5541 7445
 

Semangat Ringgit Sdn Bhd

Lorong Haji Shoib, Kampung Jln Kebun, 40460 Shah Alam, Selangor

Semangat Ringgit Sdn Bhd

A-28-0-02, JALAN PERMAI,1/9, TAMAN PUCHONG PERMAI,47100, PUCHONG, SELANGOR

Koperasi Kariah Masjid As Salam Puchong Perdana Berhad

Persiaran Puchong Perdana, 47100, Puchong, Selangor
Tel/Fax : 03-80665777

Barakah Halal Mart

no.61, Jalan PP 2/1, Taman Putra Perdana, 47100 Puchong, Selangor
Tel: 013-3435358

Koperasi Kariah Masjid Bandar Bukit Pucong Berhad

17, Jalan BP 7/13, Bandar Bukit Puchong, 47100 Puchong, Selangor

03-80666698 / 0380666615

Saven Shop Mini Mart Halal Muslim

E-15-G, Alam Avenue 2, Jalan Serai Wangi M16/M, Seksyen 16, 40000, Shah Alam
014-667 5170 (Pn Suzy)

GMH Halal Mart

A-10-1, Wisma GMH [email protected], Jalan Lazuardi 7/29, Seksyen 7, Seksyen 7, 40000 Shah Alam, Selangor
Tel: +60 3-5513 9171
 

Bazaar Kurma Malik Mohd

Jalan Nelayan 19/D, Seksyen 19, 40300 Shah Alam, Selangor
Tel:019-6640095

 

Hafiz Niaga Resources

Alamat : Lot 2966 Kg Sri Gambut,
Batu 6 Jalan Kebun
40460 Seksyen 32 Shah Alam
Selangor Darul Ehsan

No Tel : 019-3890580 / 03-51613124

Az-Zain Halal Mart – Kota Kemuning

No.7G, Jln Tanjung Rhu 30/165, Kampung Jln Kebun, 40460 Shah Alam, Selangor
Tel: +60 13-264 9101

 

Oasis Halal Mart

No 1-G-02 Wisma MAIS, Seksyen 3, 40000 Shah Alam, Selangor
+60 11-5777 1979

 

Lesong Mart Shah Alam Seksyen 13

78, Jalan Rugbi 13/30, Tadisma Business Park, 40100 Shah Alam, Selangor
No. tel: +60 12-278 2994

 

Azzain TTDI

7, Jalan Opera J U2/J, Taman TTDI Jaya, 40150 Shah Alam, Selangor
+60 13-381 7930
 

Az-Zain Bukit Jelutong

37-G, JALAN PELAPIK B U8/B,
BUKIT JELUTONG 40150
SHAH ALAM
+60 13-381 7930

 

Pasar Mini Ainul

BLOK G,Kedai Hujung Masjid Al-Hidayah,Jalan SS3/44 Kelana Jaya
Petaling Jaya
NO TEL: 017-264 4219

 

Al-Sani Mart

Lorong Haji Abu Bakar, 40460 Shah Alam, Selangor
NO TEL: 016-681 6813

 

Az-Zain Halal Mart – Premier Raudhah Shoppe

23-G, Jalan Cecawi 6/33, Kota Damansara PJU 5, 47810 Petaling Jaya, Selangor
+60 12-926 4426

 

At Taqwa Mart

NO. 36, JALAN PEKAKA 8/4,
KOTA DAMANSARA,
47810, PETALING JAYA.
NO TEL: 019-278 4257

 

Usrah Mart

NO. 1-G-16, WISMA MAIS, SEKSYEN 3, 40000 SHAH ALAM, SELANGOR
NO TEL: 016-906 0099

 

Az-Zain Puncak Alam

NO 23-1 & 23-2 JALAN DATARAN SURIA 15/7, SEKSYEN 15, 42300 BANDAR PUNCAK ALAM
NO TEL: 019-393 9071

 

Abi Halal Mart

NO 9, JALAN DATARAN SURIA 15/7/1
NO TEL: 019-293 8667

Koperasi Kariah Masjid Al Falah

Jalan USJ 9/5j, Usj 9, 47620 Subang Jaya, Selangor
Tel: +603-8011 6949

Pasar mini kifarah

No.1, Jalan Putra Indah 9/1A, seksyen 9, putra heights, 47650, subang jaya, selangor
tel : 017-3145844

Senarai Halal Mart Di Johor

Kerepek Ubi Pedas

POS 81, KAMPUNG PARIT LAPIS LAMAN, PARIT SULONG, 83500 BATU PAHAT, JOHOR
tel: 012 – 7640765

Pasar Mini Mohd Shaari Bin Mohamad

NO. 12, SP TENGAH, TAMAN SRI PENGGARAM, 83000 BATU PAHAT, JOHOR.
tel: 07 – 4345666 

Lucky Food N Supply

Jalan Kencana 1a/1, Sri Gading, 83300 Sri Gading, Johor
Tel: +60 19-788 0447

 

Ain Evergreen Mini Market

NO. 3,4,5, JLN GEMILANG 1, TMN GEMILANG, 86400 PT RAJA, BATU PAHAT, JOHOR
tel: 07 – 4541106

 

Aliran Kaam Sdn Bhd

KM20, LORONG USAHASAMA, 86400 Parit Raja, Johor
+60 7-454 1428

 

RS Tawakal Mini Mart

Lorong Tawakal, Kampung Tunggul Hitam, 83300 Sri Gading, Johor
Tel: 07 – 4558345

 

Ibbnu Rahim Trading

PESERAI, 83000 BATU PAHAT, JOHOR

 

Hijrah Water Sdn. Bhd

NO.13, JALAN MAJU, TAMAN MAJU, 83000 BATU PAHAT, JOHOR.
tel: 07 – 3808626

 

THOYYIB MART

NO.14, JLN SUSUR INTAN, TAMAN INTAN, 86400 PARIT RAJA, BATU PAHAT JOHOR
tel: 07 – 4543719

 

Pasarmini Bajrai

syarikat Abd. Habib Bajrai
NO.1, JLN AMPUAN, 83000 BATU PAHAT JOHOR
tel: 07 – 4312446

 

Nor hazirah bt jaludin

19, Jalan Kelapa Mawar, Taman Soga, 83000 Batu Pahat, Johor
013-3742648

Puncak Hijau Mart

Taman Makmur, 86000 Kluang, Johor, Malaysia

Perniagaan Bajrai Ikhwan

NO.16, JALAN BAKAWALI, PERHENTIAN BAS KLUANG, 86000 KLUANG, JOHOR

SA Frozen Hub Enterprise

97, Jalan 1, Taman Sri Kluang, 86000 Kluang, Johor
Tel: +60 16-710 1880

Bashadee Trading & Marketing

No 17,Ground Floor Jalan Marin 5/1 Taman Marin Muar Johor, 84000 Muar, Johor
Tel: 019-743 1457
 

Hj Senan Food Industries Sdn Bhd

27, Jalan Sultan Ibrahim, Kampung Baharu, 84000 Muar, Johor
Tel: +60 6-953 5676

Ino Sepadu Trading Sdn. Bhd.

Kampung Bahru, 83200 Senggarang, Johor
Tel: +60 7-429 2527

Senarai Halal Mart Di Perak

Suffy Halal Mart

No 16&16A, Hala Taman Meru 11,(Taman Meru 2B Komersial Park), Taman Meru 2b, 30020 Ipoh, Negeri Perak
Tel: +60 19-510 2882

This Post Has 42 Comments

  1. Assalam..boleh kami nk buka kedai cawangan azzainmart di bgn terap sabak bernam selangor.. Bagaimanakah caranya?

    1. waalaikumussalam buat masa ni kami fokus untuk kawasan Lembah Klang sahaja. walaubagaimanapuan kami sedia beri bimbingan sekiranya diperlukan.

  2. boleh saya tahu area bandar baru sungai buloh ada tak

    1. Maaf belum ada. boleh cuba ke mana-mana halal mart yang berdekatan. Insya Allah mereka bawa konsep yang sama

  3. Salam saya nak tanya macam mana kalau nak letak produk kesihatan…

    1. Waalaikumussalam. boleh hubungi cik hidayah 0133653934

  4. Salam sy nk tnya Klau kat Kedah mcmne ya.blh pos ka

    1. Waalaikumussalam. kami boleh pos seluruh Malaysia

  5. Damamsara ada?ada jual barang basah ke

    1. maaf tiada. boleh cuba ke halal mart yang berdekatan.

  6. DI CHERAS ADA TAK

    1. belum ada. insya Allah kami akan usahakan

      1. Halal Mart terdekat dengan Cheras kat mana ye?

        1. puan boleh buat carian Halal Mart di google maps. akan keluar yang berdekatan puan. cawangan kami di sana ada di Masjid Nurul Islam berdekatan Tesco Ampang.

  7. Saya pergi ke Az-zain Bkt. Indah, Ampang dgn semangat membara utk membantu ekonomi Melayu Islam tapi saya berasa hampa sebab barangannya sangat sedikit dan dalam peket yg kecil. Saya berharap perkara ini dapat diperbaiki agar kami boleh terus menyokong perniagaan Azzain Mart.

    1. Mohon maaf atas kesulitan yang puan hadapi. premis tersebut bukan di bawah pengurusan kami. Insya Allah kami cuba sampaikan kepada pemiliknya.

  8. Assalamualaikum..
    Nan tanya, macam mana prosedur nak letak produk muslim di AzZain mart ni?

    1. waalaikumussalam. hubungi 0133653934

    1. maaf kami tiada cawangan di sana

  9. Batang kali x de lagi kan

  10. Kalau nak buka francais macam mana?

  11. As salam..satu cadangan kpd azzainmart..jadi peneraju ..franchais halal mart..buka di masjid2 terpilih seluruh malaysia..
    Cuba kolaborasi dgn perhebat(bakal veteran tentera yg nak bersara), open to them untuk franchais…
    Layari perhebat utk more info

    1. Insya Allah kami akan usahakan .

  12. Assalamualaikum.. kalau saya berminat utk buka azzainmart ni.. mcm mn ye? Saya di melaka.

    1. waalaikumussalam buat masa ni kami tidak bercadang untuk membuka di sana. tetapi jika tuan perlukan khidmat nasihat dan perkongsian pengalaman dari kami, kami sedia membantu.

  13. Harap ada di area utara nanti.

    1. insya Allah. moga ada halal mart yang bagus-bagus dibuka di sana

  14. Buka di kuantan pula

    1. insya Allah. moga ada halal mart yang bagus-bagus dibuka di sana

  15. Ipoh tak ada

    1. belum ada lagi puan. moga ada halal mart bagus2 di sana.

  16. Assalamualaikum
    dicadangkan Azzain buka di sekitar Kota Damansara untuk kami yang tinggal sekitaranya

    1. waalaikumussalam. di kota damansara ada halal mart premier Raudhah shop.

  17. Assalam,sya brminat utk mmbuka mart yg halal ini. Bgaimna cranya.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

×
×

Cart

Dapatkan Kupon

RM5 OFF

Subcribe e-mail kami dan dapatkan kod diskaun serta-merta!