Era Edar

Produk Era Edar Marketing Sdn. Bhd.

 

ERA EDAR MARKETING SDN. BHD. merupakan salah sebuah syarikat milik penuh bumiputera memasarkan pelbagai produk kesihatan yang diformulasi oleh Allahyarham Prof. Dr. Azizan Ismail. Produk-produk yang dikeluarkan adalah berdasarkan kepada perubatan alternatif iaitu:

  • Homeopati
  • Biokimia Schuessler
  • Herbalisma
  • Penjagaan Kesihatan


Selain daripada itu EEMSB juga ada mengeluarkan produk-produk yang berasaskan makanan & minuman, kosmetik, aromaterapi dan juga produk yang  berasaskan coklat. Kesemua produk-produk yang dihasilkan adalah
‘BERKESAN, SELAMAT, SUCI DAN HALAL’

 

1. Bio Fiber

 

biofiberBio-Fiber adalah minuman kesihatan yang membantu kesihatan sistem penghadaman. Fungsi sistem penghadaman penting untu proses metaboisme tubuh, serta menjaga kesihatan fizikal dan mental. Bio-Fiber mengandungi fruktan yang merupakan serat yang mudah larut di dalam air. Sesuai untuk semua peringkat umur.

 

 

 

 

2. Gastro-Lac

gastro-lacSusu Gastro-Lac dapat membantu masalah gastrik dan masalah gangguan pencernaan. Ia membantu mengawal kuantiti jus gastrik yang terhasil di dalam perut. Gastro-Lac juga mengandungi prebiotik dan garamtisu biokimia yang membantu sistem penghadaman.

 

 

 

 

 

3. Susu Bio-Lac

biolacMerupakan serbuk susu dari susu yang dipasteur, mengandungi kombinasi khas garam tisu Biokimia yang diformulasikan oleh Allahyarham Prof. Dr. Azizan Ismail. Sesuai untuk bayi dan kanak-kanak.

 

 

 

 

 

 

4. Teh Tarik Tudya

tudyaTeh mengandungi anti-oksidan, anti-keradangan, anti-alergi, anti-bakteria, dan anti-jangkitan. Kajian yang pernah dibuat mendapati teh mengandungi  vitamin C yang tinggi. Pengambilan 1 atau 2 cawan bersamaan nilai dengan tiga gelas jus oren! Kini, anda boleh menikmati teh yang lebih enak dengan aroma yang lebih istimewa. Minumlah Teh Tarik Tudya formulasi istimewa Allayarham Prof. Dr. Azizan Ismail yang mengandungi khasiat tambahan dari herba-herba terpilih seperti halia, serai, ketumbar, pulosari dan habbatus sawda’ untuk kesihatan anda. Teh Tarik Tudya disediakan melalui proses ekstraksi teh gred A (tiga helai daun dari bahagian pucuk).

 

 

5. Examo Junior

examo-juniorExamo Junior (dahulu dikenali sebagai Susu Intel-Lac) susu tepung bercoklat yang sesuai untuk para pelajar. Membekalkan zat untuk perkembangan intelek dan minda. Mengandungi protein, kalsium, magnesium dan zat besi untuk membantu memberi tenaga, menguatkan tulang dan gigi. Menggunakan koko bermutu tinggi dan mempunyai khasiat pemakanan yang sangat baik untuk fizikal dan mental. Koko merangsang otak menghasilkan perasaan tenang dan yakin.

 

 

 

 

Kami merupakan pengedar sah bagi produk keluaran Era Edar.

Dapatkan produk-produk berikut di sini.

Az-Zain Shah Alam

  • NO.9, JALAN TUKUL P15/P, SEKSYEN 15, 40200 SHAH ALAM, SELANGOR.
  • Tel. +603-55230323
  • E-mail: [email protected]