Al Haddad Tamar Cocoa 4 in 1

AL HADDAD Markering Sdn. Bhd Ditubuhkan di 2011, dengan modal berbayar RM250,000.00 dan lapan pekerja. syarikat ini terlibat dalam pemasaran pengeluaran, dan penjualan produk yang dikembangkan oleh tempatan.

al-haddad-produk

“kami pakar dalam makanan produk penjagaan diri dan penjagaan kesihatan Kegiatan teras perniagaan”

merangkumi penjualan dan pembekalan produk kami. Kami juga menyediakan perkhidmatan sokongan dan pengurusan untuk pengeluar produk.

Al Haddad Tamar Cocoa 4 in 1 1

VISI

Untuk menjadi pengeluar dan pemasar halal berkualiti produk dan makanan kesihatan dan untuk membantu perkembangan usahawan yang berjaya

MISI

Memberi latihan berterusan dan sistematik untuk dikembangkan oleh usahawan. Selain itu, dijadikan platform pemasaran bagi usahawan untuk mengembangkannya produk halal. Untuk memenuhi permintaan pengeluaran halal pada negara kedua Muslim dan di pasaran antarabangsa

Agar dapat menjual lebih banyak makanan tambahan dan produk peribadi, dan memberi peluang kepada individu yang ingin menjana pendapatan tambahan serta menjadi alternatif bagi orang yang ingin memilih produk sihat, bersih, halal.

Sejarah Pemasaran Al Haddad

diasaskan oleh Tuan Syed Ageel bin Syed Mohd Mahayadin Al Haddad dan isterinya pada bulan Oktober 2010 dengan memulakan perniagaan dari rumah mereka.

Untuk mengukuhkan perniagaan ini, dia bergabung dengan Tuan Hj. Syed Salahuddin bin Syed Mohd Mahayadin Al Haddad dengan menubuhkan AI Haddad Marketing Syarikat Sdn. Bhd

Untuk memenuhi permintaan tinggi di pasar, Al Haddad Manufacturing dilancarkan pada Oktober 2014. Kini, Pemasarannya terus tersebar ke beberapa negara Asia dan yang terbaru berada di Timur Tengah.

Latar Belakang

Al Haddad Tamar Cocoa 4 in 1 2
Tuan Syed Ageel bin Syed Mohd Mahayadin Al Haddad

Pengarah Urusan Al Haddad Marketing mempunyai lulusan dalam bidang Perakaunan di MARA University Of Technology (UiTM) pada tahun 1997. Beliau memulakan kerjayanya di Penang Port Sdn. Bhd sebagai Juruaudit Kanan sehingga tahun 2008.

Beliau mula menceburkan diri dalam bidang perniagaan sebagai seorang penjual buah di pasar di Taman Tun Dr. Ismail, Kuala Lumpur selama setahun. Selepas itu, beliau mula mengatur minat lebih mendalam dalam bidang perniagaan dengan menjual pelbagai jenis produk.

Kerana minat dan ketekunan, beliau telah menjadi motivator di sebuah syarikat pemilihan langsung untuk berkongsi pengalaman perniagaannya. Oleh itu, kerana kesungguhannya kini Al Haddad Marketing telah menjadi sebuah pengeluar barangan muslim yang berjaya di pasaran dan bersedia menembusi pasaran di peringkat antarabangsa.

Al Haddad Tamar Cocoa 4 in 1 3
Carta Organisasi
Al Haddad Tamar Cocoa 4 in 1 4

Sumber : Blog Rasmi

Anda juga boleh dapatkan pelbagai maklumat lanjut mengenai produk muslim yang ada di pasaran di AzZainmart.