fbpx

TLH PRODUCT INDUSTRIES telah memasarkan beberapa jenis madu untuk pasaran seperti madu asli dan madu tualang.

Uniknya madu asli yang dihasilkan dari syarikat ini dibungkus di dalam tiub kecil bagi mewujudkan satu kaedah yang lebih mudah untuk menikmati madu.

honey sticks tlh

Alternatif mudah untuk menikmati madu

  • Di datangkan di dalam bentuk stik untuk memudahkan pengambilan madu di mana jua.
  • Terdapat di dalam casing (40pcs) dan plastik (100pcs) untuk senang di bawa kemana sahaja.
  • Sebagai langkah untuk menggalakkan pengambilan madu di kalangan kanak-kanak.

Kebaikan Honey Stick TLH

  • Untuk tenaga segera
  • Mengurangkan gejala batuk dan selsema
  • Meningkatkan dan menguatkan daya ingatan
  • Sesuai untuk semua peringkat umur.

TLH Product Industries juga telah menghasilkan madu tualang yang telah mendapat melepasi standard analisis dan persijilan daripada makmal-makmal yang bertauliah sama ada di dalam mahupun di luar negara seperti Unit Penyelidikan Kualiti Makanan (UNIPEQ) dari Universiti Kebangsaan Malaysia (UKM).

madu tualang tlh

Berikut merupakan video pencarian madu tualang oleh TLH Product Industries:

Kami juga menjual produk TLH secara borong.
Dapatkan terus mana-mana AzZainMart yang berdekatan.

Beli Produk TLH Secara Online

This Post Has 16 Comments

  1. “maaf nilai bkn di bwh pengurusan kami” tu akan merosakkan perniagaan.
    Jawapan yg lain pon bunyi mcm kasar dan tak sopan. Tergesa2. TLH please peka.

    1. mohon maaf atas kesilapan ini. kami tidak berniat untuk menggunakan nada kasar dan tidak sopan. Kami berusaha memberi yang terbaik kepada para pelanggan.

  2. Satu kotak berape

    1. 100 stick RM65. hubungi 013-7195173

  3. Assalam, saya ingin membuat jenama sendiri honey stick. berapa MOQ dan kos. t kasih
    019-5649016

    1. waalaikumussalam. maaf kami tidak menyediakan perkhidmatan tersebut

  4. Ada madu stick di branch nilai?

    1. waalaikumussalam. maaf di nilai bukan di bawah pengurusan kami.

  5. harga tu trmasuk harga pos ke…???

    1. harga sekarang RM65 utk 100 stick.

      jika beli 200 stick kami bagi rm120.

      harga tidak termasuk pos.

      jika berminat boleh whatsapp [KUANTITI] MADU STICK [LOKASI] ke 0137195173

  6. Klo beli 100pcs dan wat pengeposan tak..klo nak beli borong macam mne yea

    1. boleh pos. hubungi Hazwan 0137195173 untuk dapatkan maklumat lanjut. harap maklum.

      1. Hai asslmkm. saya ada order 300sticks madu, dah buat payment pun pada mggu lepas melalui maybank. atas urusan dgn encik hazwan. kenapa ya lepas transaction done, takde respon apa2 dari pihak az-zain shah alam aka encik hazwan? mohon pencerahan. sekurang2nya bagitau status dah pos ke apa ke

        1. waalaikumussalam. maaf lewat beri makluman. kami percaya pihak puan telah menerima madu stick tersebut. sekiranya ada sebarang masalah boleh hubungi 013-7195173.

  7. Madu stick utk 100 btang brapa hrga nya?? Kalau saya jadi agent bagaimana?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

×

Cart

Dapatkan Kupon

RM5 OFF

Subcribe e-mail kami dan dapatkan kod diskaun serta-merta!