Qmera-Squeezy-lime-limau-nipis

QMERA – Kesegaran Limau Nipis Sebenar Yang Menyegarkan

QMERA satu jenama produk minuman berperisa Limau Nipis.
Produk Bumiputera yang bertapak di Tanjung Malim.
Telah mendapat Sijil Halal Pada Ogos 2014.

QMERA - Kesegaran Limau Nipis Sebenar Yang Menyegarkan 1

Mempunyai Sijil Halal JAKIM

QMERA - Kesegaran Limau Nipis Sebenar Yang Menyegarkan 2

Semakan kami di Laman web Halal JAKIM dapati Air Minuman Berperisa Limau Nipis QMERA masih lagi disahkan.

Mempunyai Sijil MeSTI

QMERA - Kesegaran Limau Nipis Sebenar Yang Menyegarkan 3
24 November 2019: Alhamdulillah…
Qmera telah menambah lagi Sijil selain daripada Sijil Halal.
Siji MeSTI di bawah Kementerian Kesihatan Malaysia..
Semakin Di Yakini
logo-MeSTI
QMERA - Kesegaran Limau Nipis Sebenar Yang Menyegarkan 4

Proses peningkatan produktiviti melalui program PPRN

Pencapaian Excellent untuk Tahun Kewangan 2018

QMERA - Kesegaran Limau Nipis Sebenar Yang Menyegarkan 5

Alhamdulillah.

Pencapaian Excellent untuk Tahun Kewangan 2018.

Tahun Kewangan 2019 agak mencabar kewibawaan dan syarikat terkesan atas pengenalan Cukai Jualan dan Perkhidmatan.

Duti Eksais Gula menambahkan cabaran syarikat

Pengenalan Duti Eksais Gula bagi produk dimana kandungan gula perlu dibawah 4.9/100 ml telah menambahkan cabaran syarikat dalam mengekalkan kos jualan.

Syarikat telah mencapai 94% sasaran jualan 7 bulan pertama Tahun 2019 walaupun angka lain masih perlu diperbaiki.

Syarikat akan mula mengeksport ke Mynmar pada bulan September 2019 dimana kelulusan FDA telah diperolehi.

Kandungan gula bagi pasaran Brunei harus dibawah 4.5 /100 ml dan saya telah merasa produk tersebut tadi.Memang best produk baru ini. Ingat kita perlu kurangkan gula.

Syarikat akan terus melangkah kehadapan bagi kesinambungan operasi masa hadapan dan kehidupan masa depan 6 orang staff yang setia bersama syarikat.

Semoga kami dapat bersama merangka dan melaksanakan strategi bagi meneruskan Legasi QMera Air Limau Nipis pujaan ramai.

Bersedia untuk pasaran Saudi dan Timur Tengah

In Sha Allah syarikat akan menghantar produk untuk penilaian dan kelulusan SFDA bagi pasaran Saudi dan Timur Tengah.

Syarikat kini telah mengorak langkah untuk memulakan tambah nilai produk Lejen berasaskan Yogurt yang sudah mula berada dipasaran.

In Sha Allah ada jalan untuk syarikat terus mengharungi cabaran dengan jayanya.

Semoga Semua Urusan Dipermudahkan Allah

Sumber

Apa kata pelanggan?

QMERA - Kesegaran Limau Nipis Sebenar Yang Menyegarkan 6

Wahhhhh!!!! Finally dapat jugak air limau yang sangat sedap ni😂😂😂😂 tak sama dengan product lain dah cube dah tapi tak sedap…@Qmera juga sangatttt terbaikkk sedap terasa limau asli sebenar , tak manis sangattt & kualiti terjamin…habis suami cari kat Petronas abis…last2 kol owner Qmera terus orderrr banyakkk!!!! Legaaaa sgttt!!! Bangga tengok produk bumiputera yang berkualiti macam ni🤗🤗🤗 Thanks husband dapatkan untuk i..😊😊😊 ..Qmera servis terbaik!!! Order Cepat sampai😍😍

Norazwa Norman

Maklumat Syarikat

Nama Syarikat: QMELTRA (M) SDN BHD
Alamat :NO. 29 JAlAN SETIA 1, TAMAN WANGSA SETIA, 35900 TANJUNG MALIM,Perak, Malaysia
Emel :[email protected]
Facebook: QMERA
Instagram: qmera_drinks

Beli Produk QMERA secara online