DELIGATEAUX (M) SDN BHD 1

DELIGATEAUX (M) SDN BHD

LATAR BELAKANG SYARIKAT DELIGATEAUX (M) SDN BHD

DELIGATEAUX (M) SDN BHD

Deligateaux (M) Sdn Bhd merupakan syarikat milik Bumiputera yang mengkhususkan pengeluaran produk bakeri yang berkualiti tinggi. Deligateaux ditubuhkan pada Januari 2002 dengan objektif untuk menyediakan makanan siap dimakan dengan harga yang berpatutan kepada pencinta makanan dibawah 2 jenama iaitu Deja Vuu dan D’Gateaux.

DELIGATEAUX (M) SDN BHD 2

Produk-produk yang dikeluarkan oleh syarikat kami telah mendapat pengiktirafan sijil HALALdari pihak JAKIM. Syarikat kami juga mempunyai sijil HACCP (Hazard Analysis of CriticalControl Points) Certification) yang diiktiraf oleh pihak Kementerian Kesihatan Malaysia. Oleh itu,kami yakin bahawa dengan adanya sijil pengiktirafan daripada HALAL dan HACCP dapat membantu produk kami diterima di pasaran tempatan dan antarabangsa.

Jangka hayat bagi produk Deligateaux ialah 12 bulan bagi produk sejuk beku dan 18 bulan bagi produk bukan sejuk beku. Produk kek, pastri dan pie kami amat bersesuaian bagi sebarangmajlis dan boleh dihidangkan pada bila-bila masa tidak kira semasa musim perayaan atau tidak.Semua resipi bagi produk kami telah menjalani proses penyelidikan dan pembangunan sejaktahun 2002.

Para pelanggan boleh mengakses laman web Deligateaux bagi mengenali produk Deligateaux dengan lebih dekat iaitu di www.deligateaux.com. Pelanggan juga boleh melayari laman sosial Deligateaux seperti facebook dan instagram.

Website : www.deligateaux.com

Facebook : www.facebook.com/Deligateaux-1465186210425721

Instagram : www.instagram.com/bakersoutletmy