FREE RM10!

Hari ini kami ingin kongsikan cara untuk mendapatkan RM10 secara percuma dari AzZainMart.

Touch ‘N Go eWallet

Korang yang tak pernah register Touch ‘n Go eWallet atau dah pernah install tapi tak pernah topup atau reload, meh sini nak ajar cara dapat RM8 PERCUMA!

Lagi RM2 kami tambah bagi voucher PERCUMA. Total RM10 semua.

Caranya macam ni.

1st install apps Touch ‘n Go eWallet di apps store (iPhone) atau play store.

2nd register. Register senang dan cepat je.

Video cara Pendaftaran Touch ‘N GO eWallet

3rd Dah selesai register tekan + Reload eWallet. Then click bahagian bawah kiri ada pilihan TNG Reload Pin.

Orait. Kat sini yang kami akan bagi nombor untuk reload dan dapat RM8 percuma on the spot.

So korang boleh contact kami di mesengger

m.me/AzZainMart

atau whatsapp di link berikut:

https://wa.me/60137195173?text=eWalletTouchNGo

Kami akan bagi sekali voucher tambahan RM2.

So total RM10 ni boleh digunakan sebagai pembayaran di mana-mana Az-Zain Mart atau lain-lain kegunaan.

Free tau reload ni. Tak perlu bayar apa-apa hanya perlu install apps, register dan dapatkan reload RM8 PERCUMA.

RM8 ni untuk seorang sahaja tau. So kalau ada ayah, mak, abang, kakak, adik, suami, isteri dan ahli keluarga lain pun boleh dapatkan jugak.

Dan boleh transfer eWallet tu antara satu sama lain.

Cepat jangan terlambat. Reload sah sehingga 31/12/2018.

Kalau ada soalan boleh komen di bawah.

Jangan lupa contact kami dengan cara di bawah untuk dapatkan PERCUMA RM10.

mesengger:

m.me/AzZainMart

atau whatsapp di link berikut:

https://wa.me/60137195173?text=eWalletTouchNGo

Atau type “Saya Nak FREE RM10” di ruangan komen.

Kegunaan eWallet Touch ‘N Go

Di dalam video ini ditunjukkan penggunaan eWallet ini atau teruskan scroll ke bawah untuk senarai kegunaan.

  1. Scan To Pay
    Dah dapat percuma RM8 kan? jadi RM8 tu boleh buat sebagai pembayaran di mana-mana cawangan AzZainMart!Video Cara Buat Pembayaran Menggunakan eWallet

    cara buat pembayaran menggunakan eWallet Touch N Go

  2. Fund Transfer
    Boleh pindah eWallet antara satu sama lain. Suami pindah kat isteri, anak pindah ke Ibu. Pastu boleh datang buat pembayaran di AzZainMart.
  3. App Reload
    Kadang-kadang kami ada juga promosi kalau guna eWallet ni dapat diskaun. Tapi dalam eWallet korang dah habis. So boleh topup dengan cara lain seperti Kad Debit/Kredit dan lain-lain.
    how to reload eWallet Touch N Go
    Ni video Cara Reload eWallet Touch N Go
  4. Prepaid Top Up
    Boleh top up untuk sesiapa sahaja. Bukan untuk nombor sendiri sahaja.
  5. Postpaid Bills
    yang pakai postpaid pun boleh bayar bill menggunakan eWallet ni. Bukan prepaid je.
  6. Utilities Bills
    Buat masa ni ada untuk pembayaran Astro sahaja.
  7. RFiD
    Ini merupakan satu teknologi baru dari Touch ‘N Go. Sekarang masih dalam fasa percubaan untuk bayar tol lebih pantas tanpa Smart Tag. Kalau nak guna RFiD perlu daftar kenderaan anda terlebih dahulu.
  8. Rewards
    Boleh dapat cashback atau apa-apa promosi lain akan dimaklumkan dalam apps ni.
  9. Movies
    Boleh beli tiket di sini
  10. Flight
    Tiket penerbangan pun boleh beli melalui eWallet Touch ‘N Go ni.

Maklumat lanjut berkenaan Touch ‘N Go eWallet boleh layari http://www.touchngo.com.my/html/mobile_payment.aspx

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Close Menu
×

Cart